MŮJ STYL V DĚTSTVÍ.

Občas si prohlížím fotky z dětství a puberty a zjišťuji, že to bylo takové temné období, co se týče mého stylu oblékání, a tak jsem si řekla: „Proč se před svými čtenáři neztrapnit ještě více?“


Kdo nikdy neměl ponožky v sandálech, tak není správný Čech! Pro podporu češství to nosím do teď - jen tedy ponožky v pantoflích.


Pamatuji si, jak jsem si v tomhle outfitu připadala jako největší „stylařka“. Měla jsem na sobě neonovou podprsenku pod tílkem, turecké džínové kraťasy, kabelku značky Puna (Není to špatně napsané.) a vlastnoručně vyráběný šperk z FIMA. No, není to okouzlující?

Tuhle fotku už čtenáři mého blogu rozhodně znají. Řekněme si to narovinu, že dnes bych s těmi vyšívanými zvonáči všem vytřela zrak.





V tomto období mého života jsem k sobě ladila jen kousky oblečení, které na sobě měly stejné barvy a to i odstíny. Na této fotce můžete tedy vidět sladěný fialový puntík a k tomu fialové legíny.

Polovina mého šatníku byla poděděná, nakoupená od babičky nebo darována k Vánocům od mamky (většinou značky SAM 73 či Alpine Pro). Na této fotce mi de facto patří jen žabky, které jsem dostala od mamky, značky Alpine Pro.


Pamatuji si, že ten overal jsem si koupila v Bulharsku, kde jsme právě byly s mamkou. A když jsme se vrátily, tak mi ho vyprala a zfialověl. Slíbila mi, že mi koupí jiný a do dnes mi žádný overal nekoupila!

To je tak, když máte přerostlou ofinu a přesvědčujete mamku o tom, že si ji umíte zkrátit, a nakonec se ukáže, že mamka měla celou dobu pravdu, neumíte to.


Tato fotka nepotřebuje komentář aneb Jsem seksi a Ty to víš.

Někdy je hezké kombinovat různé vzory, ale tohle určitě není ten případ... A jen tak mimochodem, ta bunda byla velikosti L, takže o to to vypadalo vtipněji.




K této fotce bych mohla jen dodat: „Odličujte se důkladně, prosím!“

Tohle je fotka z prvních letních prázdnin s mým přítelem, které jsme trávili v Jeseníku. Jak si někdo může vzít gumové boty á la Crocs na výlet?




Nesnáším bundy, které jsou určené na zimní sporty. Je samozřejmé, že si někdo takovou bundu vezme na lyžování, ale já ji nosila do školy a ještě k tomu v podobných outfitech!


A jaký byl váš styl v dětství?

Přeji krásný zbytek dne, Michaela.

14 comments

  1. Popravde? Myslím, že tvoj štýl bol o mnoho lepší, než bol ten môj... zelené tepláky, ružové tričko, samozrejme fake converse neónovej oranžovej farby a aby som nezabudla, tak môj outfit doplňoval modrý svetrík (pravdepodobne podedený... sama som sa v tom vtedy strácala).... ehm. Stále si myslíš, že si sa obliekala až tak zle?
    PS. moja ofina vyzerala naprosto totožne s tou tvojou :D

    ReplyDelete
  2. Když si tak vzpomenu na jeden můj outfit z Chorvatska..no, bylo mi jedenáct, měla jsem na sobě modrobílou kostkovanou košili s krátkým rukávem, maskáčový kraťasy a jako třešničku na dortu neonově zelený baleríny...škoda, že tam s náma tenkrát nebyla mamka, třeba by mi na to něco řekla a já neměla chuť se teď pokaždé propadnout hanbou do země, když si na to vzpomenu :D

    ReplyDelete
  3. U mňa to bolo kritické. 80% vecí bolo po mojej sestre, BRATRANCOCH a sesterniciach. Samozrejme že najviac bolo chlapčenského oblečenia, nehovoriac o tom, že som mala krátke vlasy ostrihané podľa hrnca a tak si ma každý mýlil s chlapcom... pekný článok, mierne závidím tú roztomilú krivú ofinku.. :D :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo, klučičí oblečení jsem nosila u babičky a i slipy! :D

      Delete
  4. Můj styl onlékání byl asi takový, že jsem jednoduše vzal první kus z komínku z oblečení a nějak jsem to neřešil. Chápu, že tohle je článek spíše pro holky, ale což.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak já to pravděpodobně taky moc neřešila, když se na ty fotky podíváš... :D

      Delete
  5. Některé kousky jsou fakt skvělý! ale musím říct, že jsem na tom byla dost podobně ještě s tím, že jsem se většinou oblíkala jako kluk, protože když už jsem si vzala šaty, tak to bylo fakt něco jako! :D
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    ReplyDelete
  6. "kabelku značky Puna (Není to špatně napsané.)" přečetla jsem si to asi tak stokrát než jsem to pochopila :D :D moje největší vzpomínka z dětství je, když jsem měla dlouhé vlasy a jeden pramen jsem si ustřihla nůžkama jenom tak pro zábavu a tak mě museli oholit dohola :D jinak já jsem byla takové teplákové dítě takže jsi an tom byla ještě opravdu dobře :D cením odvahu sem tyhle fotky dát

    ReplyDelete
  7. Myslím, že každý měl v životě období, kdy prostě nevypadal nejlépe. Ať už účes nebo oblečení :D Souhlasím, že někdy je peklo, když si vás někdo splete s klukem, ale nejhorší je když jako kluk fakt vypadáte :D Běžně jsem dědila oblečení po bráchovi nebo mi rodiče prostě kupovali klučičí oblečení, protože se jim zrovna líbilo a já jsem měla smůlu, že jsem zrovna holka :D Já jakožto velice kreativní dívka, která se chtěla stát kadeřnicí jsem uchopila nůžky a ustřihla jsem si svoje úžasné vlásky. Věděla jsem totiž, že se ten den půjdu tradičně ostříhat na "kedlubnu" tak jsem toho chtěla využít. Samozřejmě jsem se pak na tu kadeřnici naštvala, protože to z mého pohledu "neuměla" :D Prostě jsem se sebrala a šla jsem z toho kadeřnictví pryč :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D Tak to je krásné! :D Já u babičky nosila po bratráncích slipy, protože jsem tam měla málo kalhotek... :D

      Delete