HAUL ZA ČERVENEC.

Červenec utekl jako voda a s jeho koncem přichází i haul. V tom dnešním nebude naštěstí tolik oblečení a možná i více kosmetiky, což u mě není zvykem.

Od Sephory jsem na spolupráci získala Kiss Me Gloss lesk na rty (Sephora, 250 Kč) a SOS Beauty Kit (Sephora, 340 Kč), který obsahuje pilník, pinzetu, zrcátko, 2 gumičky, 2 ubrousky na odlíčení očí a 2 ubrousky na odlakování nehtů.



Před týdnem jsme s mamkou byly v Praze a já v Humanicu uviděla tyto ananasové espadrilky a okamžitě se do nich zamilovala (OMG!, 700 Kč). Kousek od nich se nacházel vak na záda se stejným potiskem, který jsem také musela mít (OMG!, 400 Kč).





Do letního wishlistu jsem psala, že nutně potřebuji nějaké padnoucí džíny, a tak vám chci oznámit, že jsem je konečně našla! Moc dobře vím, že bych si asi měla umýt zrcadlo. (ONLY, €37)



Od Elnina jsem dostala balíček kosmetiky, ve kterém je pleťový krém pro problematickou pleť (Bioderma, 260 Kč), parfémovaný olej (Frais Monde, 240 Kč), krém na ruce (EOS, 120 Kč) Travel Beauty Pack, který obsahuje tekuté zlato Elixir, šampon a kondicionér (Orofluido, 240 Kč).



Lisca mi na spolupráci poslala další nádherný komplet. Opět jsem s ním velmi spokojená: krásně sedí a i vypadá.




Na Asosu byly opět slevy, a jelikož jsem měla jako letní obuv pouze dvoje pantofle, tak jsem skákala radostí, když jsem uviděla tyto baleríny (ALDO, €33), ke kterým jsem si opět pořídila i kabelku (ASOS, €24).



Strašně jsem si přála volnější džíny a objevila jsem tyto dvoubarevné. Jsou mi sice na břiše těsnější, ale jelikož se mi snad všechny džíny vždy vytáhnou, tak doufám, že i tyto. (ASOS, €30)



Co jste si v červenci pořídili vy?
Přeji krásný zbytek dne, Michaela.

17 comments

  1. Strašně moc se mi líbí ananasovej komplet, ten je boží! ♥

    Another Dominika

    ReplyDelete
  2. Ty džíny jsou strašně krásné:)

    http://windypinkstyle.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. Jéé, to jsou super věci ♥ úplně jsem se zamilovala do toho vaku, protože miluju ananasy :D♥
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    ReplyDelete
  4. Mě se moc líbí džíny a espadrilky, taky jsem na ně v Humanicu koukala :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. V Humanicu měli fakt výběr, že jsem nevěděla jaké! :D

      Delete
  5. Replies
    1. Tento půjde do soutěže. Mám ale ještě jeden, který právě používám, a můžu říct, že neurazí a bohužel ani nenadchne. :D

      Delete
  6. Tvůj styl je fakt boží. Botky jsem ti chválila v novějším článku. Jsou fakt cute, ale asi bych za ně 700,- nedala. Raději něco pořánějšího. A džíny jsou obojí moc nádherné.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji! :) Dostala jsem menší příspěvek od mamky... :D

      Delete
  7. Na léto preferuji spíše dámské kožené espadrilky. Díky tomu, že jsou kožené příjemně drží na noze, na druhou stranu jsou ale lehoučké a fakt příjemně se nosí. Jen teda musím mít trochu vyšší podrážku, protože přeci jenom u nás na maloměstě jsou ty chodníky občas o vymknutí kotníku. ;-)

    ReplyDelete