LETNÍ WISHLIST.

Všimla jsem si, že se dlouho na mém blogu neobjevil žádný wishlist, a tak jsem si řekla, že to musím napravit. Wishlisty patří mezi mé oblíbené formáty článků, které si u ostatních blogerek vždy ráda přečtu, tak doufám, že baví i vás.



šaty s vyšíváním - Boohoo, culottes - Asos, baleríny - ALDO, džíny - Only, sukně - Miss Selfridge, boty - Adidas, šaty s laclem - Lazy Oaf, batoh - Fjällräven

​Tento rok je velmi módní oblečení s výšivkami a já žádný takový kousek nemám, a proto bych si ráda ještě toto léto pořídila alespoň takové šaty.

V Top Shopu jsem si zkoušela nádherné culottes. Stály však 1 600 kč a v obchodě neměli velikost 36, takže po nich stále toužím.

Své pantofle Birkenstock miluji, ale občas mám chuť vytáhnout ven letní boty s uzavřenou špičkou.

Všechny své džíny jsem dala na
 
Vinted, aby mě to donutilo si konečně pořídit nějaké padnoucí, tak mi držte palce, aby se mi to povedlo.

Obě dvě sukně, které mám, jsou džínové. Pokukuji tedy ještě po nějakých jednobarevných látkových.


Boty,
které nosím na ven, jsou už poněkud rozpadlé. Mám je totiž 3 roky a ráda bych zainvestovala do nějakých kvalitnějších.

Když jsem byla v Jeseníku, tak jsem nejvíce nosila Lazy Oaf šaty a byla bych velmi ráda, kdybych si mohla pořídit další věc od Lazy Oaf. Je to sice dražší značka, ale třeba narazím na nějakou slevu.

Poslední dobou se mi začaly líbit menší kankeny od Fjällräven a nejvíce asi tento modrý, takže jsem ho sem také musela zařadit.


Co si přejete z oblečení, doplňků či bot vy?
Přeji krásný zbytek dne, Michaela.

10 comments

  1. Šaty s laclem jsou boží! :) Já si zrovna teď nejvíc přeju letní šaty, protože mám jenom jedny, který jsou na mě moc barevný, tak je moc nenosím a tím pádem ani nemám žádý šaty na léto, což je blbý. A pak bych si přála nějaký kabátek na podzim, ale vzhledem k tomu, že ho sháním už snad dva roky, tak nevím, nevím, jestli se mi ho podaří sehnat :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kabátek bych taky potřebovala! Jen nikde nic a ani na podzim lomeno v zimě... :D

      Delete
  2. Strašně moc bych chtěla světlé modré lacláče :\ jenže jsem nenašla ani pěkné, ani cenově přijatelné pro mě :(

    ReplyDelete
  3. To jsou všechno super kousky, moc se mi líbí ta sukně :) Přijde mi, že máš takový svůj osobitý styl, což se mi hrozně líbí :)

    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    ReplyDelete
  4. Všetko vyzerá úplne super, najviac sa mi zapáčili asi šaty :) ja pokukujem zase po Kankene v jeho klasickej verzii/veľkosti, tak snád sa mi ho už konečne podarí zaobstarať!

    Hello, my name is Ev

    ReplyDelete
  5. Tenisky aj nejaké balerínoidné topánky tiež zháňam, ale neviem sa rozhodnúť, aké vlastne chcem :D Ja mám zasa všetky sukne čierne. A hľadám nejaké pekné culottes alebo nejakú ich obdobu, ale pre takých mini ľudí, ako som ja, to je nemožné :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zkus se kouknout na ten Asos, mají tam totiž Petite oddělení. :) Není to reklama, jen mám Asos ráda! :D

      Delete