OBLÍBENCI ZA ČERVEN.

Měsíc červen utekl jako voda, a tak jsem tu s dalšími oblíbenci. Opět jsem se snažila je udělat o něco lepší, tak doufám, že se mi to povedlo.


Poslední den v červnu jsem se zamilovala do této krasavice. Házela ji klacek a pokoušela se s ní dělat „agility“. Byla to skvělá činnost, až lituji, že v blízkosti není žádný útulek. Občas bych si nějakého pejska vypůjčila na procházku.


Pravděpodobně jste postřehli na mém Instagramu a i tady na blogu, že jsem s mamkou a kamarádkou podnikla výlet na Orlí hnízdo a k jezeru Königssee.


Někdy v týdnu jsem se jela podívat na jazykovou školu do Prahy, kam bych chtěla chodit jeden rok na angličtinu, a pak jsme se sešli s Adamem.


Z jídla jsem si nejvíce oblíbila Cini Minis Granola, které jsem si s ovocem dávala do bílého jogurtu, a má láska ke krupicové kaši s jahodami stále přetrvává...


Asi je to divné, ale když chodí dost lidí, tak mě ta brigáda i baví. Pracuji totiž v pokladně a nabízet a prodávat zboží mi přijde docela zábavné, jeho počítání je už horší.


Také jsme oslavovali dědovy narozeniny. Rodinná oslava se rovná velkému množství jídla. To je jediná matika, která mi jde.





Konečně vám ukazuji fotku mé skromné zahrádky. Nemá někdo nápad, co vše se dá dělat z listového salátu? Já to s ním totiž malinko přehnala.



Když je teplo, tak mě můžete potkat jen a pouze v pantoflích, pokud tedy odhadnu počasí a nepotím se v botaskách. Tudíž se pantofle staly mým oblíbencem za červen.


Předposlední červnový den jsem si naprosto zamilovala seriál Génius. První série je o A. Einsteinovi a následující série by měla být o P. Picassovi. Přijde mi to jako naprosto dokonalý nápad!


V červnu jsem nejvíce poslouchala následující písničky a z nich nejvíce My Son John a Oh Lord.


Co jste si v červnu oblíbili vy?
Přeji krásný zbytek dne, Michaela.

8 comments

  1. Tie šľapky sú PREKRÁSNE!!!! Keby že sa mi dá hneď by som ti ich zobrala!! Ja som si tento mesiac obľúbila nohavice. Na blogu spomínam jedny konkrétne, ale vo všeobecnosti voľné, letné nohavice sú dokonalosť!
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
    Replies
    1. Volné kalhoty bych si také moc přála! :) Zatím jen hledám a hledám...

      Delete
  2. Ta zahrádka je krásná, jinak salát je vděčný sám o sobě dost, taky ho máme všude :D Jinak v červnu je úžasným osvěžením ledový zelený čaj, na něj nedám dopustit :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. No jo, ledové čaje k létu prostě patří! :D

      Delete
  3. Stále jsem zamilovaná do těch pantoflí :D Kdyby se ti náhodou ztratily budeš vědět kam šly :D :D Já jsem se letos pustila do pěstování rajčat :D a zatím se mi poměrně daří! Jahod letos bylo strašně moc naštěstí už pomalu odrůstají :) Na ledový salát příliš nejsem, takže bohužel neporadím :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já mám rajčata pořád malá, do Vánoc snad vyrostou... :D

      Delete
  4. Jsem na tom stejně, totálně jsem se zamilovala do toho seriálu a to "intro" je naprosto úžasné! Mám ho zhlédnutý celý <3
    A znovu se tedy koukat nechci, protože už by to ztratilo to svoje první kouzlo :p
    BTW: i když to je Albertův životopis, moje největší hrdinka byla Mileva ^.^

    ReplyDelete