Mé oblíbené seriály



Seriálů jsem viděla nespočet a tohle jsou ty, které jsem si oblíbila za poslední dobu.

Miracle Workers

Komedie odehrávající se v kanceláři Heaven Inc. Bůh plánuje zničit Zemi a dva andělé musí svého šéfa přesvědčit, aby zachránil lidstvo. Vsadí se s ním, že dosáhnou toho největšího zázraku – pomůžou dvěma lidem se do sebe zamilovat. (HBO Europe)

⭐⭐⭐⭐


Shameless

Příběhy sourozenců, které jejich rodiče prakticky opustili a jim nezbývá nic jiného, než se zkusit protlouct životem sami. Přestože si to nechtějí přiznat, pomoc potřebují a naleznou ji díky Steveovi, který se zamiloval do Fiony, což je nejstarší ze sourozenců. Rodinný život není nudou, ať už jde o bláznivé děti, sousedy pornoherce nebo otce neotce. (CSFD)

⭐⭐⭐⭐


True Detective

Ústředními postavami seriálu jsou dva detektivové, jejichž životy se srazí a propojují během sedmnáct let trvající honičky sériového vraha v Louisianě. (oficiální text distributora)

1. série ⭐⭐⭐⭐⭐
2. série ⭐⭐
3. série ⭐⭐⭐⭐


The Act

Antologický seriál "Odhalení" vypráví zarážející kriminální příběhy inspirované skutečnými událostmi, které jsou bizarnější než jakákoli fikce. První řada sleduje Gypsy Blanchardovou, dívku, která se snaží vymanit z toxického vztahu se svou přehnaně ochranitelskou matkou. Její touha po nezávislosti otevře Pandořinu skřínku ukrývající děsivá tajemství, která nakonec vedou k vraždě. Co když vám člověk, který vás podle svých slov miluje víc než cokoli jiného na světě, ve skutečnosti ubližuje? Právě to se stalo Gypsy Rose Blanchardové, mladé ženě z Missouri. Jako dítě vyrůstala v domnění, že trpí závažnou formou rakoviny, svalové dystrofie, epilepsie a dalších nemocí. Její matka Dee Dee zasvětila svůj život tomu, aby o ni mohla pečovat. Pak ale Gypsy Rose odhalila šokující pravdu. Ukázalo se, že nikdy nebyla nemocná... (HBO Europe)

Zatím jsem nedokoukala.


The Good Doctor

Dr. Shaun Murphy je brilantní mladý chirurg. Je ovšem také autistou a tato skutečnost mu znesnadňuje život. Předsudků se dočká dokonce i od nových kolegů – lékařů, kteří nevěří tomu, že Shaun bude schopen dostatečné empatie a interakce s pacienty. Hned prvního dne ale ukáže, že je opravdu výjimečný a zachrání svůj první život. Shaunův život totiž provází také Savant syndrom – ojedinělé nastavení mozku, které posouvá genialitu ještě kousek dál... (CSFD)

⭐⭐⭐⭐⭐


The Haunting

Dej tohto seriálu z dielne Netflixu sa odohráva okolo 7 člennej rodiny Craineových, ktorí v minulosti bývali v záhadnom starom dome zvanom Hill House. V jednu osudnú noc po čudnej smrti matky vezme vystrašený otec rodiny všetkých svojich päť detí narýchlo preč z domu a už nikdy sa tam nevráti. Navyše, deťom o smrti ich mamy odmietne čokoľvek povedať. Po 26 rokoch za podivných okolností spácha samovraždu jeden zo súrodencov a ostatní musia konečne začať čeliť svojim démonom, ako aj zlu v Hill House, ktoré s nimi zďaleka neskončilo. (CSFD)

⭐⭐⭐⭐


Nějaké tipy na seriály?

1 comment

  1. Neznám ani jeden ze seriálů, nejsou asi úplně můj styl, ale True Detective vypadá celkem dobře:)

    ReplyDelete